Justin Biebers konserter slutsålda


Jag antar att ni alla har hört den goda nyheten att Justin Bieber äntligen kommer till Sverige! Han hade planerat in en konsert den 22 april och biljetterna släpptes imorse kl 9. Som väntat tog de slut direkt- 12500 biljetter sålde slut på 41 minuter! Så konsertarrangören har meddelat att Justin kommer ge en extrakonsert dagen efter, de 23 april 2013. Och biljetterna till extrakonserten är också slut…

På flera ställen i landet har folk köat och fått chansen att köpa biljetter på plats. Utanför Globen i Stockholm har ett hundratal Beliebers köat, vissa i flera dagar. I Örebro hade runt 50 tjejer köat utanför Örebrokompaniet, också de i flera dagar.

Tyvärr så ledde köandet inte bara till nya kompisar och trevlig stämning. I Göteborg blev en Belieber attackerad av en vuxen man.

Var du en av de lyckliga som fick tag på en biljett? Kommer du köpa biljett på andrahandsmarknaden(typ Blocket)?

Mer hos DN, DN igen, Dagbladet, MyNewsDesk, My NewsDesk igen, HD, Borås Tidning, Aftonbladet, Aftonbladet igen, Göteborgs-Posten och SVT.

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

  • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
  • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
  • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
  • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *