Etikettarkiv: privatliv

Justin Bieber Never Say Never på DVD- ute nu!

Justin Bieber Never Say Never DVD & Blu-ray

Som vi har väntat! Men äntligen är Never Say Never här på DVD & Blu-ray! Och den är också billig. På CDON.COM kostar den 149 kr och 219 på Blu-ray. Köp Never Say Never på DVD för 149 kr eller på Blu-ray för 219 kr. För mer Justin Bieber-saker kolla in den här bloggens prylavdelning. Där hittar du CD, böcker om Justin Bieber, t-shirts och andra saker som väskor, bäddset och affischer.

Justin tatuerar sig med sin pappa [bilder]

Justin Bieber tatuering

Alldeles innan Justin och Selenas resa till Hawaii tatuerade han sig tillsammans med sin pappa. Han tatuerade in texten ”Jesus” på hebreiska. Här kommer bilderna! Kolla också in Aftonbladet.

Biebermania i Belgien

Livet är inte bara en dans på rosor för allas vår Justin. Till reportrarna i Antwerpen (Belgien) säger han att ”there’s ups and downs” syftandes på sitt liv som en av världens största stjärnor. ”Jag kan inte gå ut själv någonstans, men jag kan resa, göra så många coola saker… Jag är välsignad”, säger Justin som nyss uppträtt i Antwerpen. Han stannar inte kvar i landet utan åker direkt vidare. ”Jag åker faktiskt vidare i […]

Justin skulle gärna spela Oliver Twist

Justin avslöjade nyligen att han skulle vara perfekt för rollen som Oliver Twist i en remake av filmer efter att ha berättat om sin tidigare ekonomiska situation. Justin växte nämligen upp som fattig, med lite mat i ett hus invaderat av möss. ”Vi hade ingenting i kylen” säger Justin, ”förutom kanske konserverad skinka till skolan och makaroner och ost”. Mer hos Aftonbladet.