Justin Bieber uppmanar fans att inte SMS:a och köra

Justin Bieber uppmanar fans att inte SMS:a och köra

Justin uppmanar sina fans att inte SMS:a och köra samtidigt. Han deltar nu i PhoneGuards Drive Safe-kampanj. Företaget har utvecklat en mjukvara som avaktiverar smartphonens SMS-, email- och tangentfunktioner när bilen är i rörelse.

I ett uttalande sade Bieber:

Vi måste förändra attityderna i vårt samhälle angående sms:ande och körning och det är mitt personliga mål att se till att det händer.

Det här är inte första gången Justin ber sina fans att sluta messa när de kör: Det gjorde han tidigare under året när han gjorde ett gästframträdande i Extreme Makeover: Home Edition. I det avsnittet medverkade en familj uppmärksammat detta sedan deras dotter Alex avled i en olycka som innefattade SMS:ande i bilen. Justins kampanj kommer dra in lite pengar till välgörenhetsorganisationen ”Remember Alex Brown”.

Justin är inte den enda kändisen som uppmärksammar detta, utan också Jonas Brothers, Oprah Winfrey, Jordin Sparks och Jane Lynch (Sue Sylvester i den fantastiska TV-serien Glee).

Källa: MTV

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

  • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
  • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
  • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
  • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *