Chris Brown gjorde Justin arg vid inspelningen av Next 2 You

Fakta om Justin BieberChris Brown
Chris Brown sade i en intervju med MTV News att det var grymt att få med Bieber på låten ”Next 2 You”. Chris blev intresserad att ha med JB efter att de hade arbetat på Justins remix av ”Up”.

Så här säger Chris i intervjun:

Det var fantastiskt att jobba med Bieber. Han är ung och energisk, så att kunna arbeta med honom och med den skara av fans han har, var underbart. Jag vet att många småtjejer kommer älska det här albumet.

Jag skulle inte säga att han är min skyddsling. Han gör sin grej vid en ung ålder, och jag gjorde min vid en ung ålder. Så att kunna se honom växa fram var jättecoolt.

En gång dök jag faktiskt inte upp. Han var ganska arg… Jag var på andra sidan stand och tog hand om lite ärenden, ”tjejärenden”, och jag skyndade mig tillbaka, och vid den tiden sa Justin ”Nu drar jag mannen. Jag gjorde det – kolla in den”. Och jag tittade på den och lyssnade och blev helt ”det här är crazy”… Han är en toppenkille.

Med tanke på Chris Browns förflutna och den senaste skandalen då han slog sönder ett omklädningsrum får vi hoppas att Justin inte tar efter honom allt för mycket.

Här kommer videon!

Få ett Makeup-kit för 0 kr

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

  • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
  • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
  • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
  • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *