Biebers hårstylist Vanessa Price: Justin har fantastiskt hår!

Justin Biebers hårstylist Vanessa Price talar ut om Justins hår
”Det känns som silke” säger stylisten Vanessa Price om Justin Biebers världsberömda hår. Till Price sa Bieber ”du är den enda som får röra mitt hår”. Alldeles innan tonårsidolen fyllde 17 tog Price fram saxen och klippte av Justins enormt populära hår, något som lämnade stora delar av världen i chocktillstånd.

Hemligheten bakom JB’s hår ligger i klippningen. Price säger:

Försök inte att kämpa emot ditt hårs riktning. För en sidlugg behöver du en klippning som successivt går från längre till kortare. Sedan handlar det om hårtorkningen. Justin har fint hår, så jag använder inte en borste, bara mina händer. Tjockare hår kräver en borste för att föra det i plats.

Vanessa fortsätter:

När Justin inte uppträder fixar han själv sitt hår som han älskar och är stolt över. Han är noggrann intill varje detalj, så han vet hur kan ska göra det snyggt. Det är inte så att det är fåfäng- han fattar bara hur det ska se ut.

När det kommer till smink använder The Biebs lite concealer och puder. Han har naturligt vackra, långa fransar så han behöver ingen mascara. Han är genetiskt välsignad med fantastiskt hår säger Price.

Källa: Elle

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

  • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
  • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
  • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
  • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *