Etikettarkiv: Chris Brown

Info om Justins nya album ”Believe” [video]

Justin Bieber Teen Choice Awards

Många är vi Beliebers som är nyfikna på Justins Biebers nya album Believe. Här kommer lite mer information om den kommande skivan!

Justin & Selena gör slut pga Justins kriminella vänner

Justin & Selena tar paus pga Justins kriminella vänner

Det sägs att Justin och Selena har tagit en paus. Och anledningen ska vara Justins umgänge- han hänger med fel människor!

Bieber och Brown spelade in ”Ladies Love Me” tillsammans

Justin & Chris Brown i studion

För ett par veckor sedan sågsJustin Bieber och Chris Brown tillsammans utanför studion. Nu har det kommit fram att de spelade in en låt tillsammans! Låten heter ”Ladies Love Me” och kommer från Chris Browns skiva ”Boy In Detention”.

Justin & Chris Brown jobbar tillsammans igen

Justin Bieber och Chris Brown i studion

Igår eftermiddag sågs JB i Los Angeles med Chris Brown. De var på väg in i studion för att spela in musik tillsammans. Den senaste gången de arbetade ihop var med låten ”Next To You”. Det ska bli spännande att se vad de kommer att göra tillsammans, jag gillade verkligen ”Next To You” och har stora förhoppningar. Källa: JustJaredJR

JB och Chris Brown i Sydney: Look at me now [video]

Justin hade en liten surprise för fansen i Sydney: Chris Brown kom nämligen på besök!

Chris Brown gjorde Justin arg vid inspelningen av Next 2 You

Chris Brown

Chris Brown sade i en intervju med MTV News att det var grymt att få med Bieber på låten ”Next 2 You”. Chris blev intresserad att ha med JB efter att de hade arbetat på Justins remix av ”Up”. Så här säger Chris i intervjun: Det var fantastiskt att jobba med Bieber. Han är ung och energisk, så att kunna arbeta med honom och med den skara av fans han har, var underbart. Jag vet […]

Chris Brown: Justin påminner mig om mig själv

Chris Brown

Chris Brown, mannen som tog världen med storm med With You medverkade nyligen i en radiointervju angående låten ”Next to You” som han sjunger tillsammans med Bieber. I intervjun säger Chris att Justin påminner honom om när han själv var yngre. Vidare säger Chris att han försöker vara som en storebror, låta honom gå den rätta vägen och ha kul.