Justin, Selena och risken för oplanerad graviditet

Justin och Selena på semester i Hawaii
Justin och Selena bär inte längre sina ”purity rings”, renhetsringar. Det, samt att de båda är födda av unga föräldrar har gjort att vänner och familj är oroade för en icke önskad graviditet.

En källa ska tydligen ha sagt att Justin har blivit tillsagd om att använda skydd om han har sex. Källan sade också att det är så lätt att upphetsad när man är ung och kär, och att det ”bara skulle ta några sekunder av svaghet” för att skapa något som man kan få ångra hela livet.

Efter att ha sett bilderna på Jelena i Hawaii började tydligen alla att prata om att paret hade sex. Källan fortsätter: Det viktigaste är att Justin och Selena inte slänger iväg sin fantastiska framtid för att de var dumma och slarviga”.

Är det bara jag som tycker att hela grejen är alldeles onödig? Mr Bieber är 17 år, Selena ska snart fylla 19. Man får väl hoppas att de har haft sexualundervisning i skolan? Och kan du inte få syssla med vad de nu vill syssla med i fred? Det är inte konstigt att ett par som varit tillsammans i flera månader har sex. Punkt slut.

Källa: HollywoodLife

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

  • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
  • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
  • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
  • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *