Justin & Selena bjudna på lunch av Beckhams

Justin Bieber i Milano- Dolce & GabbanaDavid Beckham och barnen

Justin Bieber och Selena Gomez har blivit bjudna till Beckhams på lunch. Det är inte första gången Justin träffar David Beckham och hans familj. Hans barn är nämligen fans.

Jag har träffat David mer än en gång, men jag har inte träffat Victoria ordentligt än. De verkar vara en riktigt cool familj, och jag skulle gärna träffa dem mer i framtiden. De har bjudit oss på lunch.

Det var inte längesen Justin gav Beckham-barnen signerade gitarrer.

David och killarna är riktigt coola, och jag om jag inte känner Victoria bra, verkar hon vara jätterar. Jag har skickat grabbarna några signerade presenter, och varje gång gång har hon sett till att hon tackat mig. De verkar vara en riktigt trevlig, sann familj”.

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

  • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
  • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
  • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
  • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *