Justin listar de 5 mest inspirerande låtarna

Lady Gaga har fler followers på Twitter än Justin Bieber
För att nå sina mål och drömmar gäller det att vara motiverad och hitta inspiration. Visste ni att Justin hämtar sin inspiration hos superstjärnor som Michael Jackson?

För Bieber är det viktigt att hjälpa andra, därför är han mycket engagerad i välgörenhet. Pencils of Promise är en av de senaste välgörenhetsorganisationerna som han givit sitt stöd till.

Justin har listat fem låtar där han hämtar inspiration i från:

1. Michael Jackson– Man In the Mirror
”Här kan man känna vad han säger och hur det handlar om på vilket sätt man ser sig själv. Budskapet är mycket bra och det är en mycket inspirerande låt.”

2. R Kelly- I Believe I Can Fly
”Den här låten är ungefär som Never Say Never där allt är möjligt bara du tror. Det är definitivt upplyftande”.

3. Boyz II Men- Dear God
”Min mamma har lyssnat på Boyz II Men sedan jag var liten. De spelades alltid hemma och nu finns den låten i mitt iTunes-bibliotek.

4. Justin Bieber– Down to Earth
”Den handlar om att mina föräldrar skildes när jag var jätteliten och om de svårigheter jag gick igenom och fortfarande går igenom. Jag tycker den är inspirerande därför så många barns föräldrar är skilda nu för tiden”.

5. Justin Bieber feat Jaden Smith– Never Say Never
”Vi gjorde faktiskt låten Never Say never först, så på ett sätt inspirerande den filmen som i princip handlar om mig, en småstadskille som lyckades leva sin dröm och bli framgångsrik. Budskapet handlar om att aldrig ge upp, så jag tycker att den passade perfekt för det.”

Vilken låt inspirerar och motiverar dig?

Källa: Hollywood Reporter

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

  • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
  • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
  • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
  • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *