Justin Bieber skapade kaos i Oslo

I onsdags besökte Bieber vårt grannland Norge. Men situationen urartade snabbt: Tusentals fans hade samlats utanför hotellet där superstjärnan skulle ge en presskonferens. Det blev svårt för säkerhetspersonalen att hålla reda på alla fans- mängder av dem tryckte mot kravallstaketen. Ett par timmar efter att han kommit bestämde sig polisen för att föra honom till en annan plats samt att ställa in presskonferensen.

Justin svarade med ”Jag vänjer mig aldrig vid det där”.

Många Beliebers blev besvikna över att de inte fick chansen att träffa honom. Justin fortsatte: ”Mina fans är allt för mig, så jag gör alltid allt jag kan för att de ska vara glada”.

Innan han begav sig från hotellet mötte han dock en svårt cancersjuk flicka. ”Det är en självklarhet för mig. Vi hade inte mycket när jag var liten, så nu när jag välsignats med att få vara i den här situationen så känner jag att jag har ett ansvar. Det är därför jag älskar att ge tillbaka” säger Justin.

Bieber skulle sedan uppträda utanför Operahuset i Oslo och sex timmar innan konserten var det fullt av fans överallt.

Mer hos Aftonbladet

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

  • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
  • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
  • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
  • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *