Biebermania i Belgien

Biebermania i Belgien

Livet är inte bara en dans på rosor för allas vår Justin. Till reportrarna i Antwerpen (Belgien) säger han att ”there’s ups and downs” syftandes på sitt liv som en av världens största stjärnor.

”Jag kan inte gå ut själv någonstans, men jag kan resa, göra så många coola saker… Jag är välsignad”, säger Justin som nyss uppträtt i Antwerpen. Han stannar inte kvar i landet utan åker direkt vidare.

”Jag åker faktiskt vidare i kväll, så jag kommer inte vara här. Jag kommer vara någon annan stans. Jag vet inte vart jag ska, men jag kommer inte vara här”.

Justin säger också att han tar de första stegen in i vuxenvärlden:
”Jag är 17 år, så min mamma är fortfarande min mamma. Hon är fortfarande närvarande, hon bestämmer, men släpper taget lite och låter mig växa upp och börja ta mina egna beslut.

De nuddar också ämnet om Biebers röst. Han svarar då ”alla killars röster förändras. Min röst är djupare än tidigare, men den förändras gradvis. Det är inte som om min röst är här upp en dag för att nästa vara här nere”.

Källa: Reuter

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

  • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
  • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
  • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
  • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *