Never Say Never: recensioner

Never Say Never: filmen
Justins film Never Say Never är uppe på biograferna nu. Medan fansen älskar filmen och anser den var den bästa filmen någonsin, är kritikernas röster något mer blandade.

Här har jag samlat ihop recensioner från olika ställen. Det kan alltid vara intressant att läsa andra personers tankar. Och sen kan man alltid upptäcka något nytt:
Expressen
Expressen 2 (1/5)
Sydsvenskan (3/5)
Helsingborgs dagblad (1/5)
Göteborgsposten (2/5)
Dagbladet
Skånskan
Arbetarbladet (3/5)
Svenska Dagbladet (2/6)
Barometern Oskarshamns-Tidningen (3/5) (BLT och Kristianstadsbladet har samma recension)
Upsala Nya Tidning
Ronnys Filmblogg
Cinezine (2/5)
Onyanserat (2/5)
Karolina Lassbo
Moviezine (1/5)

De flesta recensenterna verkar vara imponerade av Justins talanger, de tycker dokumentärdelen för det mesta är gullig och intressant. De lyfter fram de sociala nätverkens roll i Justin Biebers framgång och självklart kommenterar de hans enorma popularitet främst hos yngre tonårstjejer. På den mer negativa sidan diskuterar de faktumet att Bieber är en ung kille som pressas och arbetar hårt. Någon uttrycker oro över att han inte får vara ”en vanlig kille”. Andra menar att det nästan liknar barnarbete. Vissa misstänker att pengarna har en allt för stor del i det hela, och att Justin mycket väl kan (eller har kommit) i kläm. Flera recensenter har kallat Never Say Never för en reklamfilm.

Vad tyckte du om filmen? Vad var bra? Vad var mindre bra?

One Trackback

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()