Justin Bieber och Sean Kingston stoppades av polis

Justin Bieber stoppades av polis

The Biebs stoppades häromdagen utanför T.G.I. Friday’s av polisen i Miami.

En civilpolis körde bakkom Justin och Sean Kingston som satt i passagerarsätet. Han stannade bilen framför restaurangen T.G.I Friday’s på Ocean Drive därför att han tyckte det var konstigt att en ung kille körde en splitterny Rolls-Roys cabriolet. Polismannen frågade efter Justins legitimation och han fick se körkortet. Både Justin och Sean var väldigt vänliga och Sean förklarade att bilen var hans. När bilen stoppades hade folk omkring känt igen honom. Fans ropade ”Det är Justin Bieber!”. Snart omringades bilen av 20 personer som tog kort på honom.

Polisen sa till folkmassan att backa och lät Justin köra iväg. Han sa senare att ”Justin körde som en gammal tant med båda händerna på ratten. Det var riktigt roligt!”.

Ögonbittnen berättade att det var kul att se en superstjärna behandlas som en vanliga människa. ”Det verkade som att de stoppade Justin för att han såg ut som en 12-åring som körde bilen och när polisen förstod att det var Justin pratade och skrattade de och Justin körde iväg. Han var väldigt vänlig och trevlig mot poliserna”.

Jag kan bara hålla med. Bara för att Justin Bieber är en världsberömd popstjärna så står han inte över lagen. Däremot tycker jag att anledningen till att han stannades var konstig. Varför kan inte yngre ha dyra bilar? De kanske kommer från rika familjer, har lånat bilen (som Justin) eller har ett mycket välbetalt jobb? Men å andra sidan, det är klart att misstanke väcks…

One Trackback

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()