Vanilla Ice tror att Justin blir bortglömd om några år

Vanilla Ice tror att Justin blir bortglömd om några år

Rapparen Vanilla Ice tror att Justin kommer vara bortglömd om några år. Vanilla Ice hade en hit med ”Ice Ice Baby” 1988 (älskar den låten!) som såldes i över hundra miljoner exemplar. Rapparen har sagt:

Jag gjorde Ice Ice Baby när jag var 16 så jag kan relatera lite. Jag sålde över hundra miljoner skivor. Och jag hade en helg som varade i ungefär tre år och jag visste in vem jag var och vad meningen med mitt liv var. Så jag spår att Bieber kommer gå igenom en sådan där helg som varar i några år eftersom han hade sådan stor framgång som barn. Du vet, sedan kommer något annat och han kommer glömmas bort och han kan försöka att pussla ihop bitarna igen. Så det ska bli spännande att se.

Vanilla Ice har sedan framgången på 80-talet haft drogproblem och har även försökt ta livet av sig. Men nu är han tillbaka med en ny CD och en film.

Jag tror inte att Justin kommer glömmas bort. Däremot tror jag inte att han kommer vara superkänd och vara i rampljuset i hela sitt liv. Det tror jag inte att en människa som har Justins framgång orkar. När jag tänker på hur enormt stor han egentligen är, känns det konstigt. Han kommer aldrig bli bortglömd, men han kommer nog inte heller släppa skivor och vara skvallertidningarnas prioritet när han är 50 år heller.

Grupper som Take That och Backstreet Boys som var sjukt stora under 90-talet har återförenats och släppt skivor under de senaste åren med ganska liten framgång. Take That har lyckats ganska bra, men jag tror att det finns en ”guldålder” för dem, och den var på 90-talet. Jag kan tänka mig att det blir en liknande resa på Justin: Nu har han varit stor ett tag, och kommer vara det i ganska många år. När han blir 29-30 kanske han tröttnar, lägger av och gör comeback efter 5-10 år igen. Då har han hunnit sakna kändisskapet.

Eller så lägger han musiken på hyllan och försöker bli en respekterad skådespelare (Snoop Dogg, Justin Timberlake, Eminem, Will Smith, DMX- exemplen är många).

Vad tror ni?

En kommentar

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()