Lyssna på Justins telefonsamtal till 911


Bieber stoppades ju av polisen förra veckan. Justin ringde ju 911, liksom flera andra vittnen. Nu har samtalet släppts och allmänheten kan lyssna till det.

Justin berättar att han har typ 5 bilar som förföljer honom. Sedan meddelar han var han befinner sig. Han säger att bilarna kör vårdslöst varpå damen i luren undrar om problemet är att bilarna följer honom eller att de kör vårdslöst. Då svarar han att han är 100% säker på att de följer efter honom. Sedan frågar hon efter namnet. Då svarar han ”Justin”. Man kan höra att hon skriver på ett tangentbord. Strax efter ber hon om efternamnet, men då svarar han ”uhm Johnson”. Sedan undrar hon vilken bil han sitter i, Justin svarar sanningsenligt ”Fisker”. ”En vad” säger kvinnan. ”Fisker, F-I-S-K-E-R”, bokstaverar Justin. ”Vilken slags bil är det” undrar kvinnan. ”Det är en.. uhm.. Fisker” svarar Justin jättegulligt. Då skrattar hon till.

Nu börjar Justin öppna sig lite mer: ”Det gick till så här… Jag körde fort för att bli av med de här människorna. Då blev jag stoppad av polisen som sa att om de fortsatte följa mig skulle jag ringa igen.”

Justin fortsätter: ”Det var de som körde vårdslöst och nu är jag den som… Du vet.. Jag försöker bara att inte ha dem efter mig. ”Absolut” svarar kvinnan som kopplar honom till trafikpolisen.

Justin börjar förklara att han blir förföljd och att de kör på ett farligt sätt. Sedan säger han att poliserna som stoppade honom inte var så trevliga och hjälpsamma. De tog inte undan Justin på typ en parkeringsplats utan pratade direkt på sidan av vägen och lät alla paparazzis samlas runt bilen. Poliserna sa också att Justin får göra avkall rättigheterna till sitt privatliv när han är en kändis.

Lyssna på telefonsamtalet på Aftonbladet.

3 Comments

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()