Lyssna på Justins telefonsamtal till 911

justin bieber fortkorning 07 Lyssna på Justins telefonsamtal till 911
Bieber stoppades ju av polisen förra veckan. Justin ringde ju 911, liksom flera andra vittnen. Nu har samtalet släppts och allmänheten kan lyssna till det.

Justin berättar att han har typ 5 bilar som förföljer honom. Sedan meddelar han var han befinner sig. Han säger att bilarna kör vårdslöst varpå damen i luren undrar om problemet är att bilarna följer honom eller att de kör vårdslöst. Då svarar han att han är 100% säker på att de följer efter honom. Sedan frågar hon efter namnet. Då svarar han ”Justin”. Man kan höra att hon skriver på ett tangentbord. Strax efter ber hon om efternamnet, men då svarar han ”uhm Johnson”. Sedan undrar hon vilken bil han sitter i, Justin svarar sanningsenligt ”Fisker”. ”En vad” säger kvinnan. ”Fisker, F-I-S-K-E-R”, bokstaverar Justin. ”Vilken slags bil är det” undrar kvinnan. ”Det är en.. uhm.. Fisker” svarar Justin jättegulligt. Då skrattar hon till.

Nu börjar Justin öppna sig lite mer: ”Det gick till så här… Jag körde fort för att bli av med de här människorna. Då blev jag stoppad av polisen som sa att om de fortsatte följa mig skulle jag ringa igen.”

Justin fortsätter: ”Det var de som körde vårdslöst och nu är jag den som… Du vet.. Jag försöker bara att inte ha dem efter mig. ”Absolut” svarar kvinnan som kopplar honom till trafikpolisen.

Justin börjar förklara att han blir förföljd och att de kör på ett farligt sätt. Sedan säger han att poliserna som stoppade honom inte var så trevliga och hjälpsamma. De tog inte undan Justin på typ en parkeringsplats utan pratade direkt på sidan av vägen och lät alla paparazzis samlas runt bilen. Poliserna sa också att Justin får göra avkall rättigheterna till sitt privatliv när han är en kändis.

Lyssna på telefonsamtalet på Aftonbladet.

2 Comments

 • 13 Jul 2012 | Permalink | Svara

  Hej! jag har gråtit i flera dagar för att jag aldrig fick biljetter till Justin Bieber konserten i Sverige…Fick för mig att starta upp en liten blogg och dela med mig av nyheter och bilder till alla ni fans där ute. Så vill så gärna att denna blogg ska bli lite störra och vill gärna att du ska läsa den :) om du vill förstås. Du hittar bloggen på den här adrssen: http://bieber.blo.gg/

  Hoppas du får en super bra dag kram!

 • 15 Jul 2012 | Permalink | Svara

  Hej på er!
  Vi är 2 tjejer som är bara helt galna i Justin Bieber!
  Och vi har en blogg där vi lägger upp dom senaste nyheterna,och massor av bilder och musik. Men dock har vi inte många läsare och ingen snygg design. så snälla, vi undrar om ni skulle vilja hjälpa oss med dom 2 grejerna. Skulle betyda sjukt mycket! Och det ska isåfall vara gratis.
  Om ni är intresserade så mejla oss, vi skickar med mejlen. :)

  Ha det bra, kram kram från justins största bieber fans! :)

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

 • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
 • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
 • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
 • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *