Justin om sina fans, nya albumet och turné

konstig-min

Alla vet ju att Justin jobbar på sitt kommande album Believe. Och med det albumet hoppas han på att få fler fans och visa kritiker vad han går för.

Så här sade han till MTV.com (översatt):

Du kan inte vänta dig något från mitt nya album. Det är verkligen annorlunda. Och det är nytt, det är inte samma sak som folk är vana att lyssna på nu på radion. Det är verkligen spännande för mig för jag kan bryta mig ur mitt skal och visa mina fans vad jag handlar om och visa andra människor som kanske inte gillar min musik att de faktiskt kanske kan gilla den.

Han fortsätter:

Jag försöker inte att förlora mina yngre fans. Jag försöker inte förlora några fans alls, jag försöker bara att få fler fans och jag tror att det är det bästa sättet att göra det på. Hellre än att försöka växa upp och tappa sina fans kan man bli bättre, utvecklas och få respekt från fler människor.

Om själva albumet säger Justin:

Det här nya albumet är galet. Jag har spenderat mest tid på det kreativt, jag har bara skrivit själv och varit involverad i hela processen. Det är något som kommer från hjärtat. Jag hoppas att alla mina fans och alla mina Believers gillar det. Med mitt nya album Believe är det så många olika låtar och så många olika stilar. Det är verkligen mångsidigt och roligt. Min första singel kommer bli fantastisk- alla kommer älska den.

I intervjun bekräftade Justin också att det kommer bli en turné:

Jag vet inte om den kommer heta Believe Tour. Jag vet inte än, jag har verkligen ingen aning. Men det kommer bli en turné för mitt album Believe. 100 procent säkert. Och jag kommer hänga på vägarna.

Så Beliebers, nu är det bekräftat! Albumet kommer bli GRYMT och det blir TURNÉ! Hoppas bara att Justin Bieber kommer till Sverige!

En kommentar

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()