Justin Bieber och Ashton Kutcher i filmen ”What Would Kenny Do?”

ashton kutcher 213x300 Justin Bieber och Ashton Kutcher i filmen What Would Kenny Do?justin bieber gitarr 277x300 Justin Bieber och Ashton Kutcher i filmen What Would Kenny Do?

Justin kan vara på väg att medverka i en film med Ashton Kutcher. Han har redan, förutom sin film Never Say Never, skådespelarerfarenhet. Kommer ni ihåg att han hade en liten roll i CSI?

Nu går det rykten om att Justin Bieber och Ashton Kutcher ska spela in en komedi med titeln ”What Would Kenny Do?”. Filmen ska handla om en 17-årig kille och en (ungefär) 30-årig version av samma kille som hjälper den yngre att gå klart high school.

Ashton kommer så klart ta rollen som den äldre killen, och Justin den yngre. Filmen kommer inte börja spelas in förrän nästa år eftersom Bieber har fullt upp med sin My World-turné.

Det här är inte första gången vi hör talas om ett samarbete mellan Ashton Kutcher och Justin Bieber. Ashton frågade nämligen Justin i januari om han ville ta över nystarten av Punk’d. Men med alla Justins konserter har det förslaget lagts på hyllan.

One Trackback

Kommentera

Vi älskar kommentarer, men det finns några regler du måste hålla dig till:

  • Vi tolererar inte kränkningar, trakasserier, hot, diskriminering eller mobbing p g a etnisk tillhörighet, religion, sexuell läggning, kön eller politisk tillhörighet.
  • Du får inte göra reklam för kommersiell verksamhet.
  • Håll en vänlig ton och respektera andra människor.
  • Din emailadress krävs för att kommentera men den visas aldrig på bloggen.

Obligatoriska fält är markerade med *