Bieber rasande på israeliska paparazzi

Lady Gaga har fler followers på Twitter än Justin Bieber
Justin verkar ha fått nog av paparazzifotografer. Så här skrev han igår på Twitter:

Fantastiskt ställe… Inte en dålig dag. Önskar bara att jag fick lite mer utrymme och privatliv. Jag är i det heliga landet och jag är tacksam för det. Jag skulle bara vilja ha samma upplevelser som andra har här. Så jag ser fram emot den här veckan och jag ser också fram emot att göra en fantastisk show. Tack för stödet. God natt och Gud välsigne.

Och idag:

Man kunde tänka sig att paparazzi skulle ha lite respekt i heliga platser. Allt jag ville var att vandra där Jesus gjorde. De borde skämmas över sig själva. Ta bilder på mig när jag äter, men inte vid en plats för bön, löjligt. Folk väntar hela sina liv för sådana här tillfällen, varför vill de ta den upplevelsen från någon. Ska stanna på hotellet resten av veckan är ni glada? Det är inte fansen, och vissa paparazzis var snälla nog att lämna mig. Men vissa människor har bara inte den respekten. Jag har varit mycket frustrerad och behövde bara lite tid för att ventilera och ta det lugnt. Jag vill se det här landet och alla de platser jag drömt om, och oavsett om det är paparazzifotograferna eller att jag blivit indragen i politiken så har det varit frustrerande.

Vem har sagt att kändisskapet är en dans på rosor? Det måste vara sjukt jobbigt att inte kunna äta ifred, och ha folk rycka i en så fort de får chansen…

One Trackback

    Error thrown

    Call to undefined function ereg()